Ξενοδοχείο Δηλιάδες στη Μύκονο Ξενοδοχείο Δηλιάδες στη Μύκονο Ξενοδοχείο Δηλιάδες στη Μύκονο

Μύκονος Κυκλάδες

Ένας από τους πιο διάσημους, περιζήτητους και πολύ διαφημισμένους προορισμούς διακοπών παγκοσμίως είναι η Μύκονος. Ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, με αμμώδεις παραλίες, κοσμοπολίτικες όπως το Paradise, οικογενειακές όπως o Ορνός, αλλά και πιο απομονωμένες όπως η Ελιά.

Η χώρα με τα άσπρα σπίτια της, τις παραδοσιακές εκκλησίες με τους χαρακτηριστικούς κόκκινους τρούλους, τα αρχοντικά με τις εξωτερικές σκάλες και τα μουσεία της, είναι μια τις πιο καλοδιατηρημένες των Κυκλάδων. Η Μικρή Βενετία με τα ξύλινα μπαλκόνια να κρέμονται πάνω από τα κύματα, και τα υπέροχα café προσφέρεται για απογευματινές βόλτες. Η αγορά του νησιού είναι πολύ απλά η καλύτερη στην Ελλάδα.

Η καλοκαιρινή νυχτερινή ζωή σε κλαμπ, μπαρ, καμπαρέ, ντίσκο, είναι η πιο ζωντανή στη Μεσόγειο. Τα πολλά εστιατόρια προσφέρουν τοπικά πιάτα, φρέσκα θαλασσινά και κουζίνα υψηλής γαστρονομίας. Καθημερινά δρομολόγια μεταφέρουν επισκέπτες στο ιερό νησί της Δήλου για να θαυμάσουν τα ερείπια των κλασικών ναών, τα σπίτια με τα ψηφιδωτά, το αρχαίο θέατρο, και το μουσείο με τα θρυλικά λιοντάρια του. Μπορεί να σταθείτε τυχεροί και να κάνετε τη γνωριμία με τις νύμφες του ιερού νησιού, τις Δηλιάδες.