Greekislands.com - Greekhotel.com
www.EcotourisminGreece.com | Ecotourism in Greece www.TravelAgenciesinGreece.com | Travel Agencies in Greece
Πληροφορίες για Διαφήμιση
Πλήρης οδηγός για τις διακοπές σας στη Ρόδο. Το site όπου οι ξενοδόχοι στη Ρόδο συναντούν τους επισκέπτες τους!
Ελλάδα » Δωδεκάνησα » Ρόδος » Παραλίες στη Ρόδο » Παραλία Λάρδος
Greek version availableEnglish version available
Rhodes Ξενοδοχεία στη Ρόδο
Rhodes Βίλλες στη Ρόδο
Rhodes Διαμερίσματα στη Ρόδο
Rhodes Στούντιο στη Ρόδο
Rhodes Σουίτες στη Ρόδο
Rhodes Οικογενειακά Δωμάτια στη Ρόδο
Η Ρόδος στους χάρτες Google
Λεπτομερής Χάρτης
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Τουριστικά Γραφεία
Γιατί Ρόδος?
Γενικές Πληροφορίες
Ιστορία της Ρόδου
Τα Χωριά
Οι Παραλίες
Φωτογραφίες
Πανοράματα
Slide Show από τη Ρόδο
Wallpapers από τη Ρόδο
Αξιοθέατα στη Ρόδο
 PDF οδηγός για τη Ρόδο: En | Gr
Video Clip Ρόδου
Virtual Tour της Ρόδου
Ξενοδοχεία στη Ρόδο: 
 
Πληροφορίες για την περιοχή: 
Ξενοδοχεία στον Λάρδο
Ο Λάρδος στους χάρτες Google
Ο Λάρδος στο χάρτη
Η παραλία Λάρδος
Πανοράματα
Οι παραλίες της Ρόδου

Παραλία Λάρδος, Ρόδος

Η όμορφη αμμουδερή παραλία Λάρδος βρίσκεται σε απόσταση 3 περίπου χιλιομέτρων Νότια του ομώνυμου οικισμού,7 χιλιόμετρα περίπου Νοτιοδυτικά από τον οικισμό της Λίνδου και σε απόσταση 57 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από την πρωτεύουσα.

Η παραλία βρίσκεται κοντά στους οικισμούς της Λίνδου και της Λάρδου που διαθέτουν όλες τις δυνατότητες διαμονής, φαγητού και ψυχαγωγίας. Επίσης, σχεδόν πάνω στο κύμα, λειτουργούν αρκετές ταβέρνες που προσφέρουν καφέ και αναψυκτικά, καλό φαγητό, ιδιαίτερα φρέσκο ψάρι.
Mεγέθυνση φωτογραφίας
μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση φωτογραφίας

Η παραλία αυτή με την ωραία αμμουδιά και τα καθαρά νερά είναι καλά οργανωμένη και προσφέρει πολλές ανέσεις στους επισκέπτες. Ομπρέλες και ξαπλώστρες, δυνατότητα για θαλάσσια σπορ προσφέρονται στους φίλους της θάλασσας και του ήλιου που εδώ θα τα χαρούν στον μέγιστο βαθμό. Επίσης στα παιδιά προσφέρεται και η χαρά της ταχύτητας με ασφάλεια στη πίστα του go - kart που λειτουργεί στην παραλία.

Όταν κάποιος θελήσει και κάτι άλλο εκτός από θάλασσα και ήλιο καταλαβαίνει ότι βρίσκεται στο σωστό μέρος. Εκτός από την γειτονική Λίνδο, αξίζει να επισκεφτείτε και το χωριό Λάρδος και την περιοχή του. Μόλις φτάσετε στην κεντρική πλατεία του χωριού με τα δένδρα και την βρύση με τρεχούμενο νερό από πηγή, σταματήστε και απολαύστε έναν Ελληνικό καφέ με δροσερό νερό, ή ένα ποτήρι ντόπιο ούζο, παρέα με τους φιλικούς ντόπιους γέροντες, οι οποίοι θα σας διηγηθούν παλιές ιστορίες για τον τόπο, ενώ δίπλα σας άλλοι γέροντες θα παίζουν με χαρακτηριστικό θόρυβο διάφορες παρτίδες τάβλι. Αν έχει περάσει η ώρα του καφέ και θέλετε να φάτε κάτι, τότε ήλθατε στο κατάλληλο μέρος. Θα απολαύσετε σε κάποιο από τα εστιατόρια της πλατείας κάποια φαγητά που θα διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία ντόπιων λιχουδιών, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης. Και αν καθυστερήσετε και μείνετε μέχρι το βράδυ, τότε πιθανότατα θα ακούσετε κάποιες τοπικές ορχήστρες να παίζουν τοπική παραδοσιακή και λαϊκή μουσική και το φαγητό σας να εξελιχθεί από ένα απλό γεύμα σε ένα ωραίο ελληνικό γλέντι.
μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση φωτογραφίας  

Αν η επίσκεψή σας είναι ολοήμερη, αξίζει να επισκεφτείτε σε μικρή απόσταση από το χωριό (500 μέτρα περίπου) τα ερείπια του Βυζαντινού Κάστρου της Λάρδου, όπου σώζονται τα θεμέλια από τα τείχη και τους αμυντικούς πύργους του. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την γυναικεία μονή της Παναγίας της Υψενής, ή στη θέση «Εξοχή» πολύ κοντά στο χωριό τα ίχνη από ένα αρχαίο ορυχείο μαύρης και κόκκινης πέτρας.

Για έκτακτα περιστατικά μπορείτε να απευθυνθείτε στις αντίστοιχες υπηρεσίες του ομώνυμου οικισμού, ή στην Λίνδο. Στη Λάρδο θα βρείτε ότι θελήσετε, ή χρειαστείτε, δηλαδή γιατρό, οδοντίατρο, φαρμακείο, κομμωτήριο, ανταλλακτήριο συναλλάγματος, εφημερίδες, μαγαζιά για ψώνια, να νοικιάσετε αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, ή ποδήλατο, ότι θέλετε.

Η πρόσβαση είναι εύκολη από τους οικισμούς της Λάρδου, ή της Λίνδου με ταξί, αυτοκίνητο, ή μοτοσικλέτα.
Το νησί της Ρόδου   Greekislands.com   Διαμονή σε: