κλείσιμο

Τοποθεσία του Delfino Blu Boutique Hotel στην Κέρκυρα

Το χωριό Άγιος Στέφανος βρίσκετε βορειοδυτικά της Πόλης της Κέρκυρας, χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές του ομώνυμου ακρωτηρίου και στέκει αντίκρυ από τα διαπόντια Νησιά (Οθωνοί, Ερείκουσα και Μαθράκι). Είναι το πλησιέστερο σημείο των συνόρων της Ελλάδος με την Ιταλία και βρέχεται από την Ανδριατική θάλασσα. Από το λιμανάκι όπου βρίσκουν καταφύγιο οι ψαρόβαρκες της περιοχής, αναχωρούν καθημερινά μικρά καΐκια για τα νησιά, αλλά και για άλλες εξορμήσεις στις γύρω περιοχές.

Η παραλία του Αγίου Στεφάνου με την χρυσή Άμμο και τα τυρκουάζ κρυστάλλινα νερά, είναι μεγάλη και ρηχή, θεωρείται πολύ ασφαλής και προσφέρεται περισσότερο για οικογένειες και παιδιά!

Γύρω από την παραλία και στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, υπάρχουν Beach Bars, Taverns, Restaurant, SuperMarket και πολλά αλλά τουριστικά καταστήματα.

Πώς θα έρθετε στην Κέρκυρα

Από την Ελλάδα:
Καθημερινές πτήσεις της "Olympic Airways" και της "Aegean Airlines" από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα. Διάρκεια πτήσης: 40 λεπτά. Στην Κέρκυρα φτάνει κανείς και με φεριμπότ από τα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας.

Από το Εξωτερικό:
Πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο της Κέρκυρας από όλη την Ευρώπη, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Στην Κέρκυρα φτάνει κανείς και με φερυ-μπότ από τα λιμάνια του Μπάρι, της Αγκόνα και της Βενετίας στην Ιταλία.

Στον Άγιο Στέφανο

Από το Αεροδρόμιο
40 χλμ. περίπου, διάρκεια διαδρομής: 1 ώρα

Αφήνετε το αεροδρόμιο και πηγαίνετε δεξιά Κέντρο | Λιμάνι μέχρι να συναντήστε τη θάλασσα. Τότε στρίβετε αριστερά και ακολουθείτε την παραλιακή. Περνάτε τη Σπιανάδα και συνεχίζετε να ακολουθείτε την παραλιακή (κατά μήκος του παλιού λιμανιού) μέχρι να δείτε την πινακίδα προς Παλαιοκαστρίτσα. Εκεί στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε το δρόμο για 8 χλμ. περίπου.

Από το Λιμάνι
35 χλμ. περίπου, διάρκεια διαδρομής: 45΄

Αν έρθετε με το φέρυ από Ηγουμενίτσα, αφήνετε το λιμάνι στρίβοντας δεξιά και οδηγείτε το ίδιο προς Παλαιοκαστρίτσα.....
scroll up
scroll down