hide text

Restaurant van Delfino Blu Boutique Hotel op het eiland Corfu

• Uitgebreid internationaal ontbijtbuffet • Halfpension • A la Carte • Banketten

Restaurant "Kohili"
In ons ''à la Carte" restaurant, kunnen onze gasten genieten van een romantisch diner bij kaarslicht, vanuit de comfortabele veranda in open lucht kunt u wegdromen bij de vergezichten op de eilandjes en de zonsondergang. In onze keuken worden alleen de beste lokale producten gebruikt, zodat we u telkens opnieuw kunnen verrassen met exquise gerechten uit de mediterrane, internationale en natuurlijk ook de lokale keuken.

Power Breakfast Buffet
Begin uw dag meteen goed met ons uitgebreid ontbijtbuffet bestaande uit de beste, dagverse en gezonde producten van Griekse bodem. Ons ''Power Breakfast'' biedt u de keuze uit spek & ei, ontbijtgranen, vers fruit, vruchtensappen, yoghurt, honing, zelfbereide zoetigheden en een voortreffelijke selectie theesoorten. Het ontbijt kan tevens op de kamer worden geserveerd. Indien u 's ochtends vroeg het hotel moet verlaten, kunt u onder het genot van een vers kopje koffie of thee ontbijten aan de bar.

Menu
Op het menu staan verschillende salades, koude en warme voorgerechten, een ruime keuze aan vleesgerechten, traditionele specialiteiten van Korfoe en uiteraard verse vis.
scroll up
scroll down