hide text

Delfino Blu Boutique Hotel | Corfu Wedding Ceremony

Corfu is de gedroomde omgeving om uw vakantie door te brengen en het mooiste decor om uw huwelijksceremonie of andere belangrijke evenementen te laten doorgaan. Het "Delfino Blu Boetiekhotel" is de perfecte locatie om uw droom werkelijkheid te laten worden. Vier uw huwelijksfeest in een intieme sfeer, op het tipje van een eiland waar de Zon en de Zee elkaar ontmoeten.

Geef u over aan de verfijnde omgeving en laat u meevoeren door de romantiek die hier in de lucht hangt.

Het Delfino Blu Boetiekhotel en de ruime suites met zeezicht zijn typerend voor de ongedwongen levensstijl op Corfu. Het restaurant- en zwembadgedeelte dat zich net onder de rotspartij met waterval bevindt, voeg hier nog een betoverende zonsondergang bij en u hebt de perfecte setting voor een huwelijksceremonie en receptie. U kunt uw huwelijksnacht doorbrengen in de huwelijkssuite, en natuurlijk is ons jacht de uitgelezen plek voor een onvergetelijk feest voor deze speciale dag.

Indien gewenst, kunnen we de organisatie, de decoratie van het receptiegedeelte en de ceremoniewagen voor u regelen. We staan ook ter uwer beschikking voor eventuele vertalingen van officiële documenten.

Voor vragen en/of verdere informatie over huwelijken op locatie in het Delfino Blu Boetiekhotel, mailen naar: Klik hier om ons e-mail
scroll up
scroll down