Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel
Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel

Καλωσορίσατε στα Βατερά

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα Βατερά, μια μεγαλοπρεπή παραλία μήκους 10 χλμ., η οποία δεν έχει βεβηλωθεί από τον μαζικό τουρισμό, στη νοτιοανατολική ακτή της Λέσβου, περιτριγυρισμένη από λοφίσκους με πεύκα και ελαιόδεντρα.
Τα νερά είναι κρυστάλλινα και η παραλία βραβεύεται κάθε χρόνο με τη γαλάζια σημαία της Ευρώπης.

Τα Βατερά

Ήλιος, Άμμος, Θάλασσα… η απόλυτη χαλάρωση! Τι άλλο θέλετε;
Για να μην πολυλογούμε, αυτή είναι η ουσία των Βατερών. Υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι για τους οποίους θα επέλεγε κάποιος τα Βατερά ως καλοκαιρινό προορισμό.

Η απέραντη παραλία των Βατερών, που την χαϊδεύουν απαλά τα καθαρά νερά του Αιγαίου, έχει επανειλημμένως βραβευτεί με τη γαλάζια σημαία της ΕΕ για την καθαρή, παρθένα ακτή και τα νερά της, όπου μπορείτε κυριολεκτικά να ξεχάσετε το χρόνο.

Είναι ένα ιδανικό σημείο για κολύμπι, ιστιοπλοΐα, κάθε είδους θαλάσσια σπορ, ψάρεμα και βαρκάδες. Η περιοχή είναι επίσης προικισμένη με σπάνιες φυσικές ομορφιές, που την καθιστούν ιδανική για πεζοπορίες μέσα στο καταπράσινο τοπίο.

Βρίσκεται επίσης στο κέντρο της Λέσβου, ώστε να μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε σε κάθε άλλη ενδιαφέρουσα γωνιά του νησιού.

Στα Βατερά θα κατανοήσετε την αξία και τη γοητεία των απλών, χαλαρωτικών διακοπών. Είναι ιδανικός προορισμός για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Γιατί στο Vatera Beach

Η απλή, φιλική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει η οικογένεια επιτρέπει στους καλεσμένους να νιώθουν άνετα και χαλαρά από την πρώτη κιόλας στιγμή. Μια μεγάλη μερίδα των φιλοξενούμενών μας επιστρέφει τακτικά στο ξενοδοχείο μας, το οποίο αποτελεί πολύ καλή ένδειξη της ποιότητας του ξενοδοχείου και της γοητείας των Βατερών. Εδώ, δεν σας αντιμετωπίζουμε σαν άλλον έναν τουρίστα, αλλά σαν καλεσμένο μας.