Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel
Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel

Υπηρεσίες Ξενοδοχείου Vatera στην Λέσβο


Πρωινό

Σερβίρουμε πρωινό κάθε πρωί από τις 07.30 έως και 10.30. Το πρωινό μας είναι μπουφές, σελφ-σέρβις. Στο πρωινό μας θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από τοπικά γλυκά, ντόπιο πρόβειο γιαούρτι, σπιτικές μαρμελάδες και ντόπια προϊόντα όπως ντομάτα, ελιές, φέτα, αυγά, λαδοτυρι κλπ για να συνοδεύσετε το πρωινό σας.

Καφετέρια - Μπαρ

Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε ζεστά και παγωμένα αναψυκτικά και ποτά, νόστιμα σνακ και σαλάτες, τοπικά γλυκά, παγωτά ή υπέροχα κοκτέιλ είτε στην κάτω βεράντα, κάτω από τα αρμυρίκια με θέα στο απέραντο αιγαίο, ή απευθείας στην παραλία, ενώ απολαμβάνετε το απογευματινό σας μπάνιο.

Το Ξενοδοχείο στηρίζει την τοπική γεωργική οικονομία αγοράζοντας τα φρούτα και λαχανικά από ντόπιους αγρότες της περιοχής, όπου αυτό είναι εφικτό.

Γίνεται επίσης μια προσπάθεια να χρησιμοποιούνται μόνο ελληνικά προϊόντα, τα περισσότερα από τα οποία παράγονται στο νησί, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο την τοπική οικονομία.

Net Café

Το Ξενοδοχείο διαθέτει Ιnternet Café, στην κεντρική σάλα του, κοντά στο μπαρ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ελέγχουν τα e-mail τους, να προγραμματίζουν τα ταξίδια τους ή απλά να ανεβάζουν τις νέες φωτογραφίες τους έναντι μικρού αντιτίμου. Οι καλεσμένοι που έχουν τον δικό τους φορητό υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο με υπηρεσίες Web, μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση στο Wi-Fi δίκτυό μας δωρεάν.

Ταχυδρομείο

Εκπροσωπούμε το τοπικό ταχυδρομείο και διαθέτουμε ταχυδρομική θυρίδα από όπου μπορείτε να ταχυδρομείτε τις καρτ ποστάλ σας. Πουλάμε επίσης γραμματόσημα, κάρτες και άλλα σουβενίρ.

Μίνι μάρκετ

Διαθέτουμε επίσης ένα μικρό κατάστημα ψιλικών όπου μπορείτε να βρείτε είδη πρώτης ανάγκης, όπως είδη υγιεινής, καλλυντικά και σουβενίρ, καθώς επίσης και τοπικά προϊόντα όπως ούζο και ελαιόλαδο.

Δανειστική βιβλιοθήκη

Πιστεύουμε στην κοινοκτημοσύνη και την ανακύκλωση, και γι’ αυτό λειτουργούμε μια δανειστική βιβλιοθήκη. Πάρτε όποιο βιβλίο σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μπορείτε επίσης να αφήσετε βιβλία που διαβάσατε, ώστε να τα απολαύσει κάποιος άλλος.

Φιλτράρισμα και απολύμανση νερού

Το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του σύστημα φιλτραρίσματος και απολύμανσης του νερού, το οποίο εξασφαλίζει πόσιμο νερό.

Σύστημα βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων

Σεβόμενοι το περιβάλλον, λειτουργούμε ένα βιολογικό σύστημα καθαρισμού για την επεξεργασία των λυμάτων.

Ανακύκλωση

Καταβάλλουμε προσπάθειες να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα και βλαβερών προϊόντων μας στο περιβάλλον. Προσπαθούμε να ανακυκλώνουμε υλικά, όποτε αυτό είναι εφικτό. Ανακυκλώνουμε επίσης μαγειρικά λίπη με ασφαλή και υγιεινό τρόπο, τα οποία μετατρέπονται σε βιοκαύσιμο.