Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel
Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel Vatera Beach Hotel

Οι Οικοδεσπότες μας

Το ξενοδοχείο ανήκει στην Οικογένεια Μπαλλή.

Κατασκευάστηκε και διευθύνεται από την Barbara και τον Γιώργο Μπαλλή, το 1989.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, η Barbara σπούδασε στο Antioch College, από όπου και έλαβε πτυχίο στη βιοχημεία, και εργάστηκε στο MIT, στον τομέα της Βιοφυσικής.

Ο Γιώργος ήταν γνωστός ηθοποιός στην Αθήνα, για περισσότερα από 20 χρόνια. Έπαιξε στο εθνικό θέατρο, σε εμπορικά θέατρα, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Αποφάσισαν ότι δεν άντεχαν πλέον τη ζωή στην Αθήνα και μετακόμισαν στα Βατερά, όπου έχτισαν και διευθύνουν το ξενοδοχείο τους.

Για πολλά χρόνια, τη διεύθυνση και διαχείριση του Ξενοδοχείου είχαν αναλάβει η Barbara και ο Γιώργος, μαζί με τα παιδιά τους. Μετά το θάνατο της Barbara το 2010, την επιχείρηση διευθύνει ο Γιώργος και τα παιδιά του, Τζένη και Τάκης.

Η Τζένη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα ΜΜΕ (Media and Television Production) στο Ηνωμένο Βασίλειο και για αρκετά χρόνια εργαζόταν στον τηλεοπτικό χώρο, στην Αθήνα, όπου συμμετείχε στην παραγωγή αρκετών επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών, βίντεο κλιπ και ταινιών. Πλέον εργάζεται με πλήρες ωράριο στο ξενοδοχείο, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Ο Τάκης έχει ολοκληρώσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις, επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και εργάστηκε μερικά χρόνια στον κλάδο των ασφαλιστικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, αποφάσισε να επιστρέψει και να αναλάβει τη διεύθυνση του ξενοδοχείου μαζί με την αδερφή του και τον πατέρα του.