Paradise Hotel, Vathi, Samos eiland

PARADISE HOTEL - Faciliteiten

Het hotel wordt elk jaar gemoderniseerd, om de gasten de beste mogelijke service te kunnen bieden, maar met behoud van het traditionele karakter.

Het hoofdgebouw biedt plaats aan 48 kamers; daarnaast is er een groot zwembad in een mooie omgeving temidden van veel groen. Wie daar zit en geniet van een drankje, een hapje of een maaltijd, heeft het idee ver van de stad te zijn vanwege de rust en de schoonheid van de plaats.

De tuin van het hotel is schitterend, met honderden bloemen en bomen, en geeft je de indruk echt in een paradijsje te zijn.

Hotelfaciliteiten

● Zwembad, ● Pool Snack Bar, ● Restaurant, ● 24/7 Receptie Services, ● Ontbijt Hall (continentaal ontbijt)), ● Satelliet TV Hall, ● Kluis, ● Parkeren, ● Auto, motor of fiets te huren,● Internet-diensten, ● Room service, ● Postkaarten, eiland kaarten & postzegels.

Kamerfaciliteiten

● Balkon of terras met uitzicht op de Berg , ● Directe telefoonlijn uitbreiding, ● Muziek, ● Satelliet TV (veel satelliet kanalen, Engels, Nederlands, Duits), ● Haardroger, ● Air-conditioner, ● Minibar, ● Persoonlijke badkamer, ● Kinderbedje (verzoek), ● Dagelijkse schoonmaak.

Afstanden

Luchthaven: 14km, ● Poort: 1km, ● Busstation: 100m, ● Gagou Strand: 1,5km, ● Samos Center: 200m, ● Ziekenhuis: 1,2km.