Ξενώνας, Παλιό Ελαιοτριβείο, Άγιος Λαυρέντιος, Πήλιο

Καλώς ήλθατε...

Στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, ένα ελαιοτριβείο του 19ου αιώνα μετατράπηκε με πολύ μεράκι σε ένα πολυτελή ξενώνα διατηρώντας όλα τα παραδοσιακά στοιχεία του αρχικού πέτρινου κτιρίου.

 

Tο "Παληό Eλαιοτριβείο" βρίσκεται δίπλα σ'ένα κελαρυστό ποταμάκι. Tα ευρύχωρα δωμάτια του χαρακτηρίζονται για τη ζεστασιά που προκύπτει από το δέσιμο του ξύλου και της πέτρας και την περισσή φροντίδα που έδειξε ο ιδιοκτήτης για τον εξοπλισμό τους. Δωμάτια σουϊτες που θα σας χαρίσουν θαλπωρή με τα χειροποίητα χαλιά τους, τα κομψά παραδοσιακά αντικείμενα και τα δικά τους τζάκια. Tα μεγάλα μπάνια με υδρομασάζ σας βοηθούν να απολαύσετε ακόμη και το μπάνιο σας, ενώ στην αυλή του, κάτω από τον πλάτανο θα χαρείτε την ηρεμία της φύσης και ανάλογα με την εποχή θα ζήσετε την μαγεία της. Tο πρωϊνό που θα σας σερβίρουν θα σας μείνει αξέχαστο όπως και η φιλοξενία.

 

Aν θελήσετε να ζήσετε μερικές ημέρες σ' ένα διαφορετικό από τους συνηθισμένους ξενώνες, προσεγμένο και στην λεπτομέρεια τηλεφωνήστε για κράτηση (από 08:30 έως και 22:30) στα τηλέφωνα: 24280 96481, 6945 440 262.

Αρχική Γενικά Διαμονή Τοποθεσία Δραστηριότητες Φωτογραφίες Επικοινωνία
Επιστροφή στο Πήλιο   Επιστροφή στο greekislands.com